Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Egy vádligyilkos technika

2012.05.29. 14:52 - tothlajos

Címkék: szuperszett triszett egy vádligyilkos technika rövidpihenős

Tudjuk, milyen makacs egy izomcsoport a vádli. Egész nap terhelve van, használjuk, így rendkívül intenzív edzésre hajlandó csak reagálni, és változatos technikákkal kell edzenünk, hogy nehogy megszokja a terhelést - ami egyébként elég hamar megtörténik, ha erre nem ügyelünk. Gondolom mindenki hallott már a szuperszettekről, triszettekről és óriássorozatokról, vetkőzősorozatokról - mindegyikük remekül felhasználható a vádli edzésénél. De próbáltad már a rövidpihenős ismétléseket?

A rövidpihenős ismétlések egy nagyon hatékony intenzitásnövelő technika, csak aztán győzzed kibírni a kegyetlen égő érzést, amit a vádlidban érzel közben. A technika lényege abból áll, hogy elvégzel egy adott ismétlésszámú sorozatot - lehetőleg ne legyen ez 20 ismétlésnél kevesebb - majd utána csupán 5-10 másodpercet pihensz, mielőtt folytatnád a gyakorlatot. Minden ilyen sorozatban annyi ismétlést végzel, amennyit csak bírsz. ez értelemszerűen minden sorozatban egyre kevesebb és kevesebb lesz. Ha már 5-nél kevesebb ismétlést tudsz csak elvégezni, befejezheted a gyakorlatot, bér van aki addig nyúzza a vádliját, amíg csak bírja, tehát csak akkor hagyja abba a gyakorlatot, amikor már egyetlen ismétlésre sem képes a végén!

A technikát bármelyik vádligyakorlatnál sikeresen lehet alkalmazni. Végezz el 3-4 "sztenderd" sorozatot, és az utolsót hosszabbítsd meg ezzel a rövidpihenős technikával. Hidd el, "csúcs ez az érzés" ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr64553053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása