Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Tesztoszteron fokozók

2012.07.12. 07:15 - tothlajos

Címkék: hús cukor étrend enzimek inzulinszint aromák tesztoszteron fokozók C-vitamin

Tesztoszteron fokozók Kellemetlen tünetekkel járó, már igen régi ismeretséggel rendelkező termék. Nagyon erős hatást kiváltó, de ennek ellenére nem túl drága szer, apró hibával, hogy esetleg melled nő tőle, kövér leszel, mivel ösztrogénné alakul.

Ha ez bekövetkezik, teljesen felesleges volt dolgoznod, mintha a ló másik oldalára kerülnél.

Míg a szervezet kevés, vagy neked nem elegendő tesztoszteront termel, hiába próbálod korrigálni ezt plusz szteroidokkal vagy egyéb gyógyszerekkel, felborul az egyensúlyod, sőt a hirtelen sok tesztoszteron hatására, még több ösztrogén keletkezik, plusz átalakítja a bejövő hormonokat, még előfordul az is, hogy teljesen leáll a szervezeted tesztoszteron termelése.

Ezt a kellemetlen enzimet aromatáznak hívják. Ez felelős a tesztoszteron átalakulásért.

Ma is vannak ilyen szerek, de már nincsenek ilyen hatásaik, mivel tiltottak. A mostaniakba belekevertek olyan vegyületeket, amelyek megakadályozzák, hogy „baj” történjen. Igazából nem hozzáad a szervezethez, hanem elpusztítja az átalakító enzimet. Iszonyatosan gyorsan hat, vannak akik két nap után már érzik a hatást, de két héten belül garantált a jelentős fejlődés. Plusz a nemi vágyat mindegyik emeli.

Bár a legtöbb termék nemcsak ennyiből áll, hanem izomra gyakorolt hatást is kivált és a vérbőséget is fokozza. Mivel szabadpiac van, egyes készítmények nem tesztoszteront juttatnak a szervezetbe, hanem serkentik egy másfajta anyaggal. Amiket általában plusz belekevernek a termékekbe Görögszéna, mely libidó emelő, tesztoszteron és inzulin termelésért felelős. Fadagólia növényi kivonat az LI pedig szintetikus, a test hormon termelését fokozza. A ciccus anabolikus és tandrogén serkenti. Az epimedium a nemi vágyat ébreszti. Tribulus terrestris szintén hormonokat termeli, serkenti. Aranka gyógynövény szintén nemi vágy. Illatos varjúháj mely szellemi és fizikai erőnlétet fokozza. A csiperke-gomba kivonat pedig aromatáz gátló. 1000 mg bolgár tribulus hormontermelő.

Öregszünk, ezért van szükség ezekre a szerekre, mivel termelésünk lelassul, kell a teljesítmény.

Figyeljünk oda, melyik terméket vesszük meg, mert a számunkra nem a megfelelő cucc nemcsak a teljesítményünket, hanem az agressziót is növeli.

Ha esetleg valaki szerek nélkül akarja emelni a tesztoszteron szintet, arra is van mód. A vegetáriánusok csökkentik a hatást, de a húsban található koleszterin és cink termelik a tesztoszteron hormont. A marhahús a legjobb!

Vigyél be több tesztoszteront az étrendbe. A cukor inzulin szint leganabolikusabb hormon, beépíti a tápanyagot az izomba, plusz akadályozza az izomszövet lebontó hormon működését. A legjobb a szőlőcukor!

Fogyassz glutamint és fehérjét! Zabpehely a legelérhetőbb!

C-vitamin szintén csökkenti az izomszövet leépítő kortizolt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr474646940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása