Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Izomnövelők

2012.07.12. 06:54 - tothlajos

Címkék: edzés dopping csodaszer izomnövelők izomsejtek

Izomnövelők Az izomnövelés alapja az aminosav ellátás.

Többfajta termék van, amelyik gyors hatású savó-fehérjét tartalmaz és kevesebb szénhidrátot. Az ilyen készítmény a gyors növekedéshez ajánlott annak, aki még kezdő, de figyeljen oda, ez csak akkor marad meg, ha rendesen folytatja is, ami gyorsan jön föl, az még gyorsabban le is mehet, ha nem fordít rá időt.

A piacon még genetikus izomépítő dobozokat is reklámoznak. Működése szinergikus anabolikus folyamat útján valósul meg, hormonálisan. Az ilyen csodaszer DNS-ünk felülírásával robbant be a piacra, ami még ki is javítja a hibás génjeinket. Ez még jóval edzés után is hat. Tartósan úgy marad meg az izom, ha mindig anabolikus állapotban vagyunk.

Olyan szer is van, ami iszonyatosan felpörgeti az embert, hirtelen vérbőséget okoz, rendkívül magas tesztoszteron szint és fokozott tápanyag-felszívódás. Hát tényleg ezt olyanok szedjék, akik már ismerik a növelőket, mert nem biztos, hogy egyből reagálni tud a szervezet kellőképpen, aki még nem edzett előtte.

Az egyik gyártó termékével éberségre buzdítja a „szunnyadó” izomsejteket és ezek osztódni kezdenek, közben egy másik vérbőség-fokozó szert kínál. Sőt van olyan, ami serkentő hatású és megmagyarázza, hogy ha nem veszel ilyen szert, akkor nem fogsz fejlődni, mert tested nem enged meg elég lehetőséget arra, hogy jobban kihasználd az izmokat. Serkentik a sejtek felvevő képességét. Felfokozza az energia-szintet, plusz a szer még mentálisan is serkent, 34 %-kal csökken a fáradtság érzet, vagyis kikényszeríti , hogy túlhajszold magad.

A régi prohormon készítmények egyből átalakultak ösztrogénné, talán nem is kell megmagyaráznom, mi ezzel a baj. Szerencsére ezeknek már van újabb változata, ami ezt megakadályozza. Viszont azt már csak rendszeres étkezés és diéta mellett érdemes szedni.

Egy jó ötlet viszont az oxigént eljuttatni a sejtekhez. A sejtek 1-2 percig bírják oxigén nélkül, viszont ha közvetlen oda juttatjuk, tényleg fokozódik a hatás a teljesítményben.

A legjobb, amikor edzés előtt és után is eszünk 1-2 órával és persze edzés közben iszunk, mivel a test 70%-a vízből épül fel.

Mindig kérdezzünk meg szakembert a cikkekről, nehogy belemenjünk olyanba, amit nem ismerünk,csak mert jól hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr744646919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása