Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Fogyasztó szerek

2012.07.12. 07:04 - tothlajos

Címkék: cucc citromsav antioxidánsok fogyasztó szerek aminósav B6 Q10 fehér szűz

Fogyasztó szerek Hatalmas biznisz a fogyás, így rendkívül sok fogyasztó program, diéta és tabletta létezik. Eből adódóan sok olyan „cucc” is van a piacon, aminek igazából gyenge hatása van, csak jó a reklámja és „bevesszük”. Természetesen nem ajánlatos már szerhez nyúlni, amikor azt se tudjuk, hogy nekünk az tényleg megfelel. Sajnos olyan nem létezik, hogy az embernek ajánlanak egy szert vizsgálat nélkül, állítva a jó hatásáról. Ilyen nem létezik. Ha az a szer tényleg jól hat ránk az csak véletlen lehet, illetve vizsgálat után személyre szabott tablettát szedünk. Orvossal mindig meg kell beszéli, persze a forgalmazástól független dokiról van szó. Név nélkül bemutatnék néhány népszerű szert a piacon: a természetes származékú növényi alapanyagokból nyert termék, mentes mindenféle szintetikus vagy oldószerek adalékától. Ezáltal még nem találtak semmilyen mellékhatásra utaló jelet. A kaktuszrost megakadályozza a zsírok felszívódását vagyis megköti a szervezetben. Ez az eljárás kb. 30%-os hatékonysággal bír. egy tea kapszula kellemes lehet számunkra. Legnagyobb része egyszerűen csak zöld tea, ami gyorsítja az anyagcserét, tehát üríti a szervezetet. Persze antioxidánsokat is küld a sejtekhez, csökkenti az étvágyunkat, sőt egyensúlyt teremt a koleszterinünkben. Mindemellett egyenletesen is le lehet vele fogyni, minden mellékhatás nélkül. Úgy hangzik, mint egy csodaszer. Van benne lótuszmag és lótuszlevél, sok-sok vitamin és rost a felszívódás segítő eleme. A legjobb amikor zöld teával fogyasztjuk, de figyeljünk a betegségeinkre, vagy áldott állapot esetén ne fogyasszuk. van egy népszerű tabletta, mely egyszerűen csak étvágycsökkentés érzetét „szervezi be” nekünk. Ez a kalóriák redukálásával éri el. Plusz megemlítendő a zsírégetés gyorsítása is, mint extra. Természetesen természetes anyagokat használnak fel a gyártásra pl.: zöld tea, fehér szűz, B 6 vitamin, antioxidánsok. Sok zsírégető alkotó elem egy helyen. egy másik készítmény hasonló az előzőhöz, növényi anyagok felhasználása és étvágyunk csökkentése. De azt csak 18 év feletti emberkék használhatják. Persze mellette mindenképpen sok zöldség és gyümölcs ajánlott, mert kialakulhatnak hiánybetegségek a kevesebb tápanyagbevitel során. van egy komoly kapszula, mely a nap 24 órájára hatással van szervezetünkre. Egyik tablettát nappal, másikat este kell bevenni, hogy beállítsuk az anyagcserét. A reggeli tablettában van zöld tea , zeller és édeskömény meg kóladió. Ezek távolítják el a felesleges anyagokat a szervezetből. Az esti anyagok pedig grépfruit, kátánkóró , citromfű és galagonya, amik a megfelelő relaxációt biztosítják és a hatékonyságát növelik a szervezetnek. az utolsó négy összetevőre „bomlik”: citromsav, mely étvágyűző, aminósavból származó karnitin mely anyagcsere-gyorsító, koenzim Q10 mely mozgásigényt növeli, króm, mely a vércukrot egyensúlyban tartja.

Nagyjából ilyen összetevőkre és szerekre lehet számítani diétánál. Mindemellett megemlíteném: a mozgás a legjobb orvosság a fogyásra. Eredetileg azoknak lett kitalálva a fogyasztó szer, akik genetikailag nem képesek fogyni, vagy olyan hiánybetegségük van, amit a szervezet önmagában, vagy azon állapotában nem képes előtermelni. Ha jó tanácsadónk van, biztos megemlíti a mozgást a szer mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr384646930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása