Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Gyors fogyás, levél diéta

2012.07.12. 07:09 - tothlajos

Címkék: fogyás zsír kalória sportolás gyors fogyás Levél diéta jojo-effektus amerikai-diéta

Gyors fogyás Level diéta Létezik egy drasztikus mértékű fogyás módszer, ami tipikusan amerikai. Ezt azért írom, mert nem túl egészséges étrendjük eredménye, eképpen nincs kedvük megvárni a normál mértékű fogyás hosszú és fárasztó történetét. Speciálisan szinte gyilkos módszerrel 15 nap alatt 10-15 kg-tól óhajtanak megszabadulni. Ezt náluk Level-diétának hívják.

Minimálisra lecsökkentett szénhidrát, olaj, fehérje fogyasztás. Tehát semmi tészta, tej, hús és édesség. A reggeli kimerül egy narancsban, egy kétszer sülttel és egy csésze teával. Hát nem semmi annak, aki túlsúlyos! A nap másik felében paradicsom, tojás, tejföl és saláta. Ezt keményen 5 napig. Ha erős vagy, ismételd meg 3-szor egymás után, simán leadsz 10-15 kg-ot. Az eredmény nem biztos, csak ha erős vagy, egészséges és nem érzel komplikációt!!! Vigyázz magadra! Ne higgyük már el, a gondosan összeszedett zsír pár nap alatt eltűnik. Van, akinek tényleg sikerül, de van, akiknek nem. Ennek egyszerű magyarázata van. Különbözőek vagyunk biológiailag és nem pontosan ugyanazt esszük meg, mint a másik.

Szakvélemények: 1000-1200 kalória/nap alá sose menjünk le! Hiánybetegségek lépnek fel és az izmok jobban lebomlanak emiatt., mint a zsír. Könnyen előjön a jojo-effektus, fogyás után nem bírjuk ki, és még több visszajön, mint gondolnánk és a végén kiderül nem ért az egész semmit.

Vagy ha már országokról beszélünk, Japánban banánnal fogynak a leghatékonyabban. A reggelt egy nyers banánnal kezdik és egy pohár langyos vízzel. Sportolás nem lényeges, enni bármit lehet, de ne sokat és 8 után már ne együnk és éjfél előtt bújjunk ágyba. Annak ellenére, a banánban sok az emészthetetlen keményítő, ami növeli a testük zsírégető képességét. Nem ismerem ennél jobban, ki kell próbálni mindent, lehet ez a legjobb gyors fogyás egyszerűen.

Az összes adatot összegyűjtve megállapítom, hogy nincsen olyan, hogy gyors fogyás, mindenkinek be kell érnie egy lassú, de biztos kúrával, mert a gyors akcióval rengeteg kockázat és probléma felmerülhet, amit lehet nem is vesz észre időben az ember. Ne akarjuk „percek alatt” leadni azt, amit éveken át gyűjtöttünk, mert ez nem így működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr184646935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2012.08.02. 12:44:08

szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele, hogy érjük el mozgással, és az tartós marad. Én kerékpározok, nagyon jó kis kikapcsolódás. Az országban rengeteg helyen vannak bringaPONTOK, bátran vágunk neki mi is ismeretlen helyeknek minu.me/-bringaprogram Van hová befordulni :)


süti beállítások módosítása