Testépítés

A testépítés kulissza titkai! Hogyan kell mindenféle szerek nélkül, szép és esztétikus izmot növeszteni..., hogy mindenki megirigyelje!

Reklám

Reklám

Friss topikok

  • anima_trix: szerintem a 10-15 kiló 15 nap alatt az nagyon drasztikus a szervezetnek. én inkább úgy vagyok vele... (2012.08.02. 12:44) Gyors fogyás, levél diéta

Archívum

Linktárak

Strandok Állás és Munka www Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

HTML doboz

Reklám

Reklám

Reklám

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Cardio program

2012.07.12. 07:18 - tothlajos

Címkék: edzés úszás életmód izom nyak cardio-program egyeneshét

Cardio program Íme, itt egy zsír csökkentő program, amit több edzéstervből a lehető legjobban sikerült összeállítani.

A lényeg, hogy futás vagy bicajozás közben váltakozó sebességgel és hegyi menetre kapcsolva állítsuk be a gépet. A szervezet több kalóriát éget el, ha nem egyenletes sebességgel mozogsz. Az edzés elején mindig kezdjed egy kis bemelegítéssel. Mind az izmoknak, mind az ízületeknek jót tesz, ha átállnak a magasabb fokú igénybevételre.

Az edzés program közben, persze csak fokozatosan, tegyed magasabbra az időt és/vagy a lépésszámot. Ha lassú víz partot most technikát választod, akkor szépen lassan éred el a csúcsot. Ennek előnye, hogy amit ledolgoztál magadról, az ott is marad és nehezebben is jön vissza, és rétegesen fogsz izmosodni tőle. Amennyiben gyors tempóra kapcsolsz, eredménye még gyorsabb fogyás lesz, viszont nem fog átállni a szervezeted arra az életmódra és ha valamiért nem tudod végezni egy kisebb ideig, bizony könnyen vissza fog jönni ami lement. A pszichológiai tényező is szerepet játszik benne, mert amikor az ember hirtelen túl sokat követel magától, hamar abba is hagyja.

Ha van rá lehetőség használj Nordic botot, mert 50%-kal többet égetsz el vele.

Futás közben maradj laza. Ne húzd fel a nyakad a vállak fölé, ne tedd a karjaid keresztbe, mert energiát és lendületet vesztesz el vele. Persze ezeken felül nem is egészséges. Lazán, természetesen fuss, egyenes háttal, nem görnyedve, mert ez is sok felesleges energiát emészt fel.

Mindig többféle mozgást próbálj ki, mert vannak olyan izmok, amiket nem tudsz úgy használni, mint egyéb edzéseknél. A bicajozás nagyon jó a combra, az úszás szintén egyéb izmokat megmozgat, ami futás alatt nem, továbbá a térd ízülete a futóknak merev és nem túl rugalmas és az úszás segít kilazítani.

Iktass be nyújtó gyakorlatokat is, hiszen erősíti az izmokat és a sérülés ellen is jobban fognak védeni és az ízületeid is rugalmasabbak lesznek.

Edzés után nyugodtan fogyassz fehérjét és szénhidrátot, mert akkor a szervezet onnan fogja pótolni az izmokba valót.

A bejegyzés trackback címe:

https://kondititkok.blog.hu/api/trackback/id/tr564646943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása